Sunday, August 16, 2009

8tv Quikie

Siapa tengok tadi?
Skudap Skudip live tadi, hehe
Nampak I tak? Memang tak nampak sebab I duduk tepi camera dengan lesu dan otak yang tinggi melangit. Hahaha
Anyway siapa tak tengok live, boleh tgk catch up TV dekat laman web 8tv tau!

Before that we went to Acap Salam's punya anak birthday HAHA
Dapat have fun kejap je.

Then balik from tv3 media prima singgah makan kat Canai SS15
Woweee and now at home already!
Need to bersihkan my kuku kaki ni, I have classssss la morning lak tu wey
Dengar gossip melodi terjah kabar angin sume, lecturer baru garang!!
Tak boleh lambat ni esok, shaitttttt.
Byebye readers, till next update

2 comments:

Aiza Jeniza said...

erk? i terlepasss!!! (T__T)

EYRA said...

Haha takpe aaa, i tak tengok dari tv gak, sbb i ikot diorang (-_-")
So I nak tengok gak dalam tv, just log on to 8tv.com! =)