Monday, May 25, 2009

SO HAPPY SAD TIRED

Baru balik dari midvlly.
sadly, i didn't buy my zara shoes, apa yang i nak nggak ado
so i went to vincci+, got 50% sale, but takde size lak (masih lagi teringat kasut tu)
danggg cute ok.
ended up membeli satu baju di miss selfridge sahaja
and i really2 love the "baju" and can't wait to wear "you". hehehe

this saturday ok, wait wait! :D

after that i went to uptown damansara
to met my friend.
last2 tak dtg lak sebab dia abis kerja lambat.
jadinya, me bf and my adik makan kat sana. sedap ;)

dah kenyang perut suka hati,
kitorg pergi uptown shah alam pulak.
sekarang dah maju sikit and banyak barang,
but yes sgt panas.
mandi minyak jap kat sana (heheh).
kat uptown beli jam hahahah danggggg fake la aku ni
who cares.
apa salah nya kadang2 kita beli jam ori, kadang2 kita beli jam tak ori. hahaha =P

now, im home
and my bf buat fashion show jap tadi
pakai barang yang dia beli hahaha
my adik pun
me pun berangan2 sat.
dan currently my bf sedang watching dvd ni ha kat sebelah
kusyukkk gile! :P

thats all for today!
see u guys dalam next update haha.

2 comments:

hidupsupergila said...

i've read yours. sampai habis pulak tu. hehehe

EYRA said...

haha yeke?
thanks. i knoe who u are
walaupun profile picture u "super comel"
hahaha